Author Topic: Tapatalk issue  (Read 1225 times)

Offline BKA

  • BKA#0
  • Administrator
  • Click Chieftan
  • *****
  • Posts: 4010
  • BKA - Spreading the kendama word since 2006!
    • BritishKendama
    • 7142
    • BritishKendama
    • British Kendama Association
Tapatalk issue
« on: 09 December, 2015, 11:34:40 »
^
|
|
Hey, @johndmc , did you forget your password and create a new account, or something? DM us if we can help.... @johndmc81
« Last Edit: 09 December, 2015, 12:42:04 by The Void »

Offline johndmc81

  • New clicker
  • *
  • Posts: 2
Re: Tapatalk issue
« Reply #1 on: 09 December, 2015, 13:35:44 »
Hi,  good spot,  for some reason it kept giving me errors trying to use tapatalk with the johndmc account. So I just logged in with my g+

Sent from my D5803 using Tapatalk


Offline BKA

  • BKA#0
  • Administrator
  • Click Chieftan
  • *****
  • Posts: 4010
  • BKA - Spreading the kendama word since 2006!
    • BritishKendama
    • 7142
    • BritishKendama
    • British Kendama Association
Re: Tapatalk issue
« Reply #2 on: 09 December, 2015, 14:01:02 »
[Topic split and moved]
@johndmc81 Hmmm, not sure what the issue might be there. The @johndmc forum account is active, fine. Did the errors give any detail/explanation?
Restart Tapatalk?
« Last Edit: 09 December, 2015, 14:02:37 by BKA »

Offline johndmc

  • 1st Kyu
  • Consistency Caesar
  • ****
  • Posts: 186
Re: Tapatalk issue
« Reply #3 on: 09 December, 2015, 22:33:33 »
It seems to have worked now, I tried most of yesterday but was giving an error which I forget but something around the server, thanks for the help

Sent from my D5803 using Tapatalk

Dont practice what you can do, practice what you can't! :)

Offline Nakhonphanom69

  • New clicker
  • *
  • Posts: 1
Re: Tapatalk issue
« Reply #4 on: 02 October, 2017, 10:44:06 »
I had a Tapatalk problem as well, looking for solutions.

Offline johndmc

  • 1st Kyu
  • Consistency Caesar
  • ****
  • Posts: 186
Re: Tapatalk issue
« Reply #5 on: 02 October, 2017, 18:38:30 »
I had a Tapatalk problem as well, looking for solutions.
What was the issue?

Sent from my F3111 using Tapatalk

Dont practice what you can do, practice what you can't! :)

 

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal