The Kendama Forum

Forum categories => Technical questions, feedback, and forum announcements => Topic started by: BatDancer on 20 December, 2011, 19:58:52

Title: Take me Home...
Post by: BatDancer on 20 December, 2011, 19:58:52
Above the shout box is a 'menu': Home Forum Search Profile etc

Clicking on Home leads to a 404 Page not found

Just so you know...
Title: Re: Take me Home...
Post by: BatDancer on 20 December, 2011, 20:02:31
Irritatingly - it sometimes does...

I just clicked on "show unread topics" and Home linked to http://www.kendama.co.uk/forum/portal.php (http://www.kendama.co.uk/forum/portal.php) (404) Or clicking Forum on the same menu (or the big "The Kendama Forum" top of the page)

Clicking on the "General Discussion" forum we find that Home links to http://www.kendama.co.uk/forum/index.php/portal.php (http://www.kendama.co.uk/forum/index.php/portal.php) which is OK...

Title: Re: Take me Home...
Post by: BKA on 21 December, 2011, 13:41:16
Thanks for pointing this out. This was caused by a mistake we made when setting up the shoutbox. Should be fixed in all places now.
Title: Re: Take me Home...
Post by: BatDancer on 21 November, 2012, 17:41:43
Looks like this is back again! Clicking on "home" on the 'menu' top of the screen (Home Forum Help Search etc) has a link to the current page...

i.e. on this page, the link is to http://www.kendama.co.uk/forum/index.php/topic,266.0.html (http://www.kendama.co.uk/forum/index.php/topic,266.0.html) rather than http://www.kendama.co.uk/forum/index.php (http://www.kendama.co.uk/forum/index.php)



Title: Re: Take me Home...
Post by: BKA on 21 November, 2012, 17:46:38
Curious. Sorry about that, we will investigate. In the meantime, clicking on "The Kendama Forum" right at the top of the page should always take you to the forum home page.
Title: Re: Take me Home...
Post by: BKA on 21 November, 2012, 18:02:39
Okay, fixed again, I think.
(Note to self: toggle simple portal )
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal